Decidim Ripollet es suma al pacte local pel referèndum juntament amb 24 entitats locals.

Ahir, 8 de juny de 2017 es va signar el Pacte Local pel Referèndum al Centre Cultural de Ripollet

Decidim Ripollet juntament amb 24 partits polítics i entitats de Ripollet van signar  el Pacte Local pel Referèndum. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Ripollet,
José María Osuna, i pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.


Després dels parlaments d’Osuna, Cuixart i de Josep Maria Vinyes, membre de Ripollet per la Independència, entitat organitzadora de l’acte, es va llegir el Manifest del Pacte Local pel Referèndum i es va signar el document per part de les entitats adherides.

E.P.

Entitats que el dia 8/6/2017 van signar el Pacte Local pel Referèndum
Alcalde de Ripollet (José Osuna), Associació d’Aturats de Ripollet i Cerdanyola (Manel Navarro), Associació Cultural El Local (Guillem Cano), Associació de Famílies d’Infants Escola El Martinet (Marta Vendrell), Associació Ràdio Ripollet, editora de la Revista de Ripollet (Jaume Sariol), Aula d’Extensió Universitària de Ripollet (Julià López), Bruixes de Ripollet (Victòria Calvet), Club de Tennis Taula Ripollet (Romà López), Comissió de les Festes de la Tardor (Isabel Ibañez), COP-Compromís per Ripollet  (Alba Soria), Decidim (Pilar Castillejo), Esquerra Republicana de Catalunya (Anna Montero), Esquerra Unida i Alternativa (Pablo López), Front d’Alliberament Gai de Catalunya Ripollet (Fran Sánchez), Iniciativa per Catalunya Verds (Valentí Nieto), Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (Núria Escursell), Partit Demòcrata Català (Joan Fandos), Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet (Imma Prat), Podem Ripollet (Antonio Santos), Ripollet per la Independència-Assemblea Nacional Catalana (Núria Gorina), Ripollet Sardanista (Mercè Giné), Solidaritat Catalana per la Independència (Iolanda Bethencourt).
.
Entitats que han donat suport al Pacte Local pel Referèndum però que no van poder assistir a l’acte 
Comissió Organitzadora de la Festa Sant Antoni Abat de Ripollet, Comissions Obreres, Ripollet Serveis Immobiliaris i Trabucaires de Ripollet.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *