Comencen les obres de remodelació de l’aparcament soterrani del CAP II

Dimarts passat, 15 de setembre, van començar les obres de remodelació de l’aparcament soterrani del CAP II. Aquests treballs tindran una durada aproximada de tres mesos, tenen un cost de 379.508 euros i seran executades per l’empresa Cobra, adjudicatària del projecte. La direcció del CAP II ha informat que és probable que, sobretot durant la primera fase de les obres, es produeixin sorolls de l’obra que podrien comportar molèsties als professionals i als pacients que es visiten al centre.

Comencen les obres de remodelació de l'aparcament soterrani del CAP II -Imatge 1-

Les obres consistiran en l’adequació i impermeabilització correcta de les jardineres de l’aparcament, el sanejament i la reparació de les lesions estructurals ocasionades per filtracions i humitats (esquerdes, carbonatació i fissures a l’estructura de formigó), adequar el sistema de sanejament general de l’espai exterior per evitar tant les inundacions com les filtracions que actualment malmeten l’estructura i soleres, i substituir el paviment de les passeres de fusta i sanejar íntegrament l’estructura de suport de les mateixes.

La direcció del centre ha comunicat que es traslladaran els aparcaments reservats per a ambulàncies, vehicles d’urgències i per a minusvàlids, i ha avisat que, alguns dies, podrà haver sorolls a causa del martell pneumàtic. La direcció assegura que ha pres mesures per disminuir aquestes molèsties als usuaris.

De la seva banda, l’alcalde, José María Osuna, ha mostrat la seva satisfacció perquè “per fi es duran a terme aquestes obres, que han estat llargament reivindicades i que ens permetran tornar a posar a disposició de les persones usuàries l’aparcament soterrani del centre.”

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *