El govern local dóna suport a la lluita contra el tancament de Valeo

David Fontanals ha representat al govern local  en l’acte de suport a la lluita laboral dels treballadors de Valeo a Martorelles, que es troben en vaga indefinida. Davant la porta de la fàbrica s’han reunit els alcaldes de Martorelles, Montmeló, Montornés i Parets així com representants dels governs municipals de Cornellà, Llicà d’Amunt, Santa Perpètua, Mollet, Montcada i Reixac i Ripollet, entre d’altres autoritats per tal de manifestar el rebuig al trasllat de la fàbrica a Saragossa. La direcció de Valeo després d’anys d’aplicar expedients de regulació a la plantilla, que l’han reduït de 422 a 257 persones, ha anunciat la intenció de tancar la factoria l’1 de gener de 2016 i portar la producció fora de Catalunya. Entre els treballadors de Valeo hi ha cinc veïns ripolletencs.


En el manifest llegit avui pels representants polítics es posa en evidència que el trasllat no respon a motius econòmics i per això reclamen que Valeo “garanteixi la continuïtat de la planta martorellessenca amb un pla industrial de recorregut negociat amb la representació dels treballadors” i demanen al Departament d’Empresa i Ocupació, al president de la Generalitat i als parlamentaris europeus catalans que intercedeixen a favor dels treballadors.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *