El PAME ofereix accés gratuït a la piscina per als majors de 65 anys

Per ajudar a pal·liar els efectes de la calor, sobretot en aquells col·lectius de risc, el Patronat Municipal d’Esports (PAME) ofereix a totes les persones de Ripollet més grans de 65 anys que puguin accedir de forma gratuïta a la piscina descoberta. Aquest accés gratuït durarà fins a finals de juliol, i tindrà un horari de dilluns a divendres, a partir de les 14 hores i fins a l’hora de tancament de la piscina, a les 20 hores.

El PAME ofereix accés gratuït a la piscina per als majors de 65 anys -Imatge 1-


Per entrar caldrà identificar-se amb el DNI i sempre es tindrà en compte l’aforament de la instal·lació existent en aquell moment i els criteris del PAME. Aquesta proposta quedarà oberta a altres col·lectius de risc, que caldrà que s’adrecin prèviament a les oficines del PAME per a la valoració de cada cas.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *