La victòria és vostra!

Des de Decidim Ripollet volem agrair a totes les veïnes i veïns que diumenge passat vareu optar per donar suport a la nostra candidatura. A totes aquelles i aquells que des de què Decidim Ripollet va començar a caminar ens heu donat un cop de mà, ens heu empès, ens heu motivat, i heu possibilitat generar una oportunitat per construir un nou projecte per Ripollet.

El repte que tenim per endavant és gran i no serà senzill, però l’assumim i, humilment, ens encaminem per emprendre’l. Sabem que res no té sentit si no som capaces d’involucrar i fer partícips al conjunt de la ciutadania d’aquest nou projecte, i aquesta ha estat, és, i serà la nostra major motivació.

No deixeu d’empènyer-nos, de batallar plegats per assolir els canvis que necessitem. No deixeu de ser els nostres màxims crítics, i de recordar que la victòria és vostra, que l’ajuntament us pertany.

agraiment

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someone

2 comments

  1. Luis ha dit:

    Buenos dias, estas elecciones he votado a Decidim porque me gusta el proyecto que tenéis. Entiendo perfectamente el catalán y no tengo problemas en hablarlo. De cualquier modo Decidim es un partido creado por la suma de fuerzas de otros partidos, entre ellos Podemos que es con el que me identifico. Creo que tendríais que tener mas respeto por ese gran porcentaje de gente que os ha votado y que son castellano parlantes. Espero que como bien decís en el escrito de agradecimiento os debáis a vuestros votantes y tengáis mas respeto por los que sin ninguna duda han contribuido de manera notable a que actualmente estéis gobernando.
    Espero no defraudeis.

  2. Pilar Soteras ha dit:

    FELICITATS….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *