Ara Decidim Ripollet s’amplia i anuncia que torna a presentar-se a les eleccions municipals

La nova formació dels Comuns al municipi, En Comú Podem Ripollet,  formada per les agrupacions locals de Podem, EUiA i ICV, ha decidit integrar-se dins de Decidim Ripollet. Fins ara n’havien format part Podem Ripollet, Cop-Compromís per Ripollet i entitats i persones a títol individual. Aquesta incorporació és un important pas endavant per fer créixer aquesta candidatura de base local, àmplia i plural.

Al mateix temps, l’assemblea de la formació municipalista Decidim Ripollet ha aprovat de forma unànime que tornarà a presentar-se unida a les properes eleccions municipals del 2019, repetint la fórmula que li ha permès governar Ripollet els últims anys. I ho faran amb la mateixa idea de posar tot l’esforç, més enllà dels partits i organitzacions que en formen part, a favor de Ripollet i els seus ciutadans i ciutadanes.

Decidim Ripollet és un projecte d’unitat, d’arrel local, social i de canvi. Davant el panorama polític actual, on les baralles partidistes i la política feta només a base de titulars per defensar interessos particulars i electoralistes que impedeixen prioritzar el servei a totes les persones,
fer créixer Decidim Ripollet és, més que mai, un acte de responsabilitat cap als veïns i veïnes de Ripollet.

Durant aquests tres anys de govern, Decidim Ripollet ha treballat de forma responsable per posar les persones al centre, escoltant i buscant l’acord, lluny de polítiques de partit i amb la màxima unitat i cohesió. Enfortint els serveis públics i treballant per la modernització de l’administració, lluitant contra les desigualtats socials, l’atur i amb la política d’habitatge com a
prioritat, fent de Ripollet una ciutat per viure-hi, més neta i més cuidada, defensant un urbanisme i una mobilitat al servei de les persones i considerant la cultura, l’ensenyament i l’esport com a motors del desenvolupament personal i de la cohesió com a poble. I tot això
fent-ho junts i juntes, a través de la participació, escoltant i fent cas dels ciutadans de Ripollet.

Aquesta manera de fer al servei de Ripollet, que ha buscat l’acord amb tot l’arc polític, és la que volem continuar impulsant, afegint-hi ara l’experiència i els aprenentatges d’aquests anys i el bagatge que aportaran els nous companys i companyes que generosament es sumen al projecte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *